Vattkoppor och stinkhall

Så har då dottern fått vattkoppor, äntligen! Behövs nog inte förklaras mer. Vi är nöjda att det kommit innan bebis kommer.

Hallen...det luktar inte längre, men det kan bero på att vi vädrar konstant då det blivit sommarvärme ute. Men pratade med en granne igår och hon frågade om vi känt någon lukt, och ja det hade vi ju. Hon sa att hon åxå känt lukt och att vi nog borde kolla upp det. Alltså inte vi jag och min man utan vi i föreningen. Hon hade känt det i hissen och trappuppgången, så det låter ju bra för oss (ekonomiskt sett alltså). Har vi (föreningen)otur kan det vara ett avloppsrör som spruckit i källaren efter att grannarna bilade ur sitt badrum. Eller det kanske mest är otur för grannen som bilade i badrummet....återstår att se. Vi är iallafall tillfälligt lättade!

Bebisen har hållt igång hela veckan. Har haft värkar, sammandragningar och allmänna olust känslor på natten nu hela veckan, med undantag med två nätter. Så det händer grejjor här. På tisdag är det 36 fullgågna veckor, så nu låter jag bebisen komma när den vill. Ingen förlossning stoppar nu ändå, så det är jätteskönt. Så hörde du det bebis,kom nu!
Ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0