Nu börjas det

Idag gick jag och dottern till stan och skulle kolla på regn- och vinterkläder. Stor varning till er alla, de börjar bli utplockat!! Det finns bara ett fåtal storlekar kvar av varje plagg och på intersport där jag skulle inhandla ett Didriksson Boardmanset var de helt slut- i hela Uppsala! De ringde åt mig och tyvärr var de slut.

Det är ju ett grymt set som funkar hela vintern (slask) och på höst och vår med. Man behöver bara komplettera med en varm outfit för de riktigt kalla dagarna. Vilket inte är så många. Jag ska leta efter ett begagnat set/ overall till kalla dagar och så beställde jag via internet ett Boardmanset! Så nu snart är min lilla fröken ekiperad.

Förra vintern köpte vi Goretex play viking (?) stövlar som är GULD! Vi råkade köpa RIKTIGT stora så de räcker detta år åxå. Sen köpte vi Hestra vantar, då håller hon sig varm om både fötter och händer. Känns bra!

Svårt med vinter och kläder. Varmt, praktiskt och hållbart. Svårt att kombinera.

Imorgon fredag och fest på jobbet, ses!

Lördag, mys!

Vet inte om man får skriva detta men jag gillar regn på en seg lördagsmorgon. Man får med gott samvete mysa med dottern framför tv:n, man kan äta flera frukostar och thé smakar  ju så gott en regning dag, man kan låta mannen sova tills han vaknar utan att man känner att man missar dagen. Härligt!

Idag tror jag att vi ska till stadsbiblioteket på invigning av barnavdelningen. Blir säkert spännande, annars kan det vara mysigt på fyrishov en sån här dag. Tropiska bad i regnrusk. Men vi får se, dottern arr lite gnällig i natt och kändes en aning varm, gav ipren utan att ta temp, men hon känns piggare nu.

Igår var en riktig slappardag (alltså efter jobbet) vi åt lax i ugn,pressad potatis och hemgjord pesto. Till efterrätt blev det kladdig supergod chokladkaka med lite glass. Jätte gott! Till det drack vi kallt vitt vin, gott!

Nä nu ska jag dra igång en tvättmaskin och dammalite, kanske, ses!


FREEEEDAAAG!!!!!

ÄNTLIGEN!!!
FY VA SKÖÖÖÖNT, ses!

Hi hi

Jag och dottern hälsade på min farfar på sjukhuset idag. Doktorn kom in och undersökte farfar och knäppte upp rocken på honom, farfars ENORMA mage välde ut. Inget konstigt med det, han har alltid varit enorm över magen.
Dottern utbrast dock: - fafa STOOR mage!
Hmm jag kunde inte göra annat än att fnissa.
Farfar hörde dock inte, som tur var, han kanske skulle bli ledsen...

ses!


Aj ont o trött

huvudvärk, trötthet och barn-tv. Kan det bli bättre kombination? Snart mat sen vila, ses!

Snart fredag!

Vad skönt att veckan närmar sig sitt slut. Har varit intensivt men jätteroligt. Wow, just nu är jag väldigt lycklig, väldigt, väldigt lycklig. Känns nästan för bra för att det ska hålla (lyckan) men jag hoppas att det fortsätter vara en bra höst det här. Det finns mycket att vara lycklig för, fästman, dotter, lägenhet, jobb och livet/hälsan!

KRAM, ses!

Ååhh...härliga ungar

Idag har jag träffat mina "gamla" sötisar och mina nya sötisar, jag pratar förskolebarn som jag ska ansvara för nu i höst. Jag har fasat lite för den här dagen,inskolningsdagen!! Men ojj, vad bra det gått. Vi har haft så kul, barnen är söta, föräldrarna är, hmm, nåja, inte söta men trevliga och allt flyter såååå braaa!
Hoppas, hoppas att veckan fortsätter så här!

Sen kom min egna lillagullunge hem.
Jag sa: Jag älskar dig.
Hon sa: mamma jag älskar dig!
Jag sa: jag har saknat dig
Hon sa: jag hatar dig(!?!)
Jag hoppas ( och tror) att hon sa saknar men inte riktigt kan uttala det men man blir lite störd i sin kärleksförklaring till sitt barn när man får sånt kastat i ansiktet.

Nä nu lite mys med mannen och sen längtan till imorgon, ses!

OJ

Dotterns förskola är stängd måndag och tisdag så hon har åkt till mormor och morfar för barnpassning OCH OJ, vad gör man utan barn hemma? Allt blir långtråkigt och segt.
Hittills idag har vi fördrivit tiden med att rensa i förråd, rensa i klädkammare, måla en list i köket, tvätta och städat trapphuset. Sen satt jag och glodde framför mig och undrade vad jag skulle hitta på. Sms:a om ev öl på uteservering men ingen kunde.
Så jag duschade, såg ett hemskt program om tsunami och väntade in kvällen när jag ska få sova. Segt, tråkigt och sorgsamt. Dock är jag väldigt lyckligt lottad som har min familj med tanke på tsunamin och andra katastrofer.
Nu känns det riktigt bra att vi funderar på syskon till lillan, vi behöver lite mer fart och fläkt här.
Imorgon startar allt igen och på tisdag kommer alla barn, både nya och gamla (och min egen åxå).

Ses!

Första veckan är över

Så har första veckan efter semestern över och jag överlevde!

Vilken seg vecka, barn som varit uppskrivna kom inte, barn som var lediga kom och vilket gråt på alla de som "glömt" förskolan. Nästa vecka börjar det på riktigt och då ska vi skola in 7 nya ettåringar, behöver jag tillägga att jag ska ha öronproppar med!?

Ikväll blir det pommes, korv till dottern och kött till oss. Sen chips, godis och ev glass. En riktig sluskkväll alltså. Det ända jag saknar är riktigt fet beasås att ringla över allt. Blä nu blev jag lite äcklad, kanske bra.

Nä nu måste jag vila, imorgon ev svampskogen, ses!

RSS 2.0