Lång ledigt..aahh!

Sitter med en kall öl och tittar på skit-tv. Bara en massa gamla såpor med dravel. Men det är så j-vla skönt att det äntligen är lång helg.
Veckorna sen senaste ledigheten har varit intensiva och krävande på psyke och tålamod. Det är mycket som ska hinnas innan semester och barnen känner av sommaren (tror jag) och lever rövare.
När man sen kommer hem och har en vildbatting som fortsätter rövaryrket så känns det ibland som om måttet är rågat. Nu senast balanserade hon på en fotboll och tappade balansen (konstigt?!) och slog självklart i tänderna i bordsskivan. Så nu har vi varit hos tandläkaren och kollat upp det, de verkar ha klarat sig men otäckt!!
Annars har jag världens bästa jobb och världens underbaraste unge.
Nu öl, ses!

Vackert väder

Idag har lilla familjen plus min mamma varit på utflykt. Först åkte vi till Ikea och shoppade lite smått och gott. Vi åt lunch och hade det riktigt mysigt. Efter det åkte vi vidare till Botaniska trädgården för fika och mys i solen. Dottern har utställning i trädgården med sin förskola och vi passade på att titta på hennes fina konstverk. Det var underbart att bara ta det lugnt, dricka kaffe och leka i gräset med dottern.

 
Mormor och Dottern leker Rödluvan och vargen.

Ja just det, sen har vi ju förlovat oss. Den 5/5 på vår 5 årsdag förlovade vi oss med löftet om bröllop inom 3 år.Hmm, ja det har hänt en del sen jag skrev sist, kanske inte så konstigt då det var ett tag sen.
Mycket att göra, lite ork att göra det på...ses!

RSS 2.0