Dagen efter...

Igår var det fest.
Idag är det Dagen efter.
Vilken skillnad från förr och nu.
Innan barn: sov hela dagen, åt pizza, slappa.
Efter barn: sov ett tag(idag ända till 12, men dottern är hos mormor och morfar), åt frukost, satte igång diskmaskin, duscha, satte igång tvättstugan, städa, plocka och snart kommer dottern hem. Åååhh..jag längtar efter henne. Dagen har kommit igång, jag får mycket gjort och sova kan jag göra ikväll istället, för trött, det är jag.
Gårdagen var verkligen lyckad, sex-snack, singstar, goda snittar och plock och sen ut på flurran! (Det bästa av allt; MAXmat på natten + lyxig milkshake, mmmmm, gott!
Nu fixa lite till, ses!


Så ännu en helg till ända

Denna helg har som vanligt varit fullspäckad av aktiviteter. Vi började på lördagen med pyttedans för dottern. Rörelse och takt till musik, hon älskade det och har återberättat vad de gjorde om och om igen.

Sen hem för pajgräddning och kräftlag till kräftskivan på eftermiddagen. Vi hade mina barndomskamrater på fest och eftersom alla har barn började festen kl 13. Då hinner barnen leka med varandra och vi hinner umgås innan barnen blir så trötta att de somnar. De första paret åkte hem vid 18, lite tidigt tyckte jag och blev glad när de andra paret stannade och tog en öl till. När de åkte hem var klockan, hör och häpna, 20.00 piip! Vi var alla helt slut och eftersom vi började så tidigt kändes det helt naturligt att bryta upp då....men oj vilken skillnad mot tidigare fester i livet.

Idag har jag fått sovmorgon och fick sen dessutom frukost på sängen!! Lyx lyx lyx. Sen gick vi till 4H-gården för lite ponnyritt, klapp på mular och korv med bröd. Det var populärt och på promenaden hem somna sötnos i sin vagn. På eftermiddagen var jag och sambon barnvakter till några vänners barn, rätt enkelt men oj va trött man blir när barnaskaran ökar från en till tre! Så nu sitter jag här och väntar in godnatt-tid för dottern, så jag ska få lite "helt utslagen-tid" på soffan.

Och imorgon börjar det om igen....nästa helg är det öl och whiskey mässa i stockholm, sambon ska gå men jag hoppar över det i år, tror jag, det är verkligen en urkul sak att gå på. Massa olika öl, whiskey och cider att provsmaka för en liten slant. Gratis grejer och livemusik, mat, godis. Passa på att gå om ni har möjlighet!! Det är klart värt det!

Nä, nu slingerland och kanske té och macka, ses!

Snart helg?!

Har vab-at idag igen. Vi har tvättat, städat och tagit det lugnt idag. Dottern är på väg att bli bättre men bryter fortfarande totalt ihop vid minsta lilla motgång, så riktigt frisk är hon inte ännu.

En väldig fördel med att vab:a, är att veckan flyger fram. Snart är det helg och vi ska ha en liten kräftskiva här hemma, om bara dottern orkar förstås.

Idag har inte dottern sovit, det verkar vara på gång nån ny rutin för henne. Vissa helger vill inte dottern sova, och det är stört omöjligt att lägga henne. Det resulterar i att hon nästan somnar i maten, vilket höll på att hända idag. Vi fick muta henne....med glass! Hon hade ätit rätt mycket middag så det var väl nästan ok och hon vakna på en gång. Så det fungerade denna gång!

Imorgon jobb, mannen ska vara hemma med dramaqueen. Ska bli så skönt, ses!

Helgen i bakspegeln

Furuvik...vad kan man säga. Nostalgi från min egen barndom och det har väl inte förändrats egentligen. Lilleputte- tåget har försvunnit, björnarna är borta och var det inte större förut? Dottern gillade aporna, kamelerna och getterna. Hon tyckte även om att rida. Men så mycket mer var det inte, vi åkte några karuseller och det uppskattades men det var OTROLIGT långa köer så det blev inte så mycket. Men i hade roligt och trevligt med varandra och uppskattade att få tid att bara umgås.

Sen åkte vi till några kompisars dottersnamngivningsdag! Det var jättetrevligt och vi sov där.

Idag är jag hemma med dottern som är förkyld och lite hostig, fröknarna på hennes förskola sa att hon inte varit trevlig igår, vilket brukar betyda att hon är på väg att bli sjuk och igår kväll grät och gnällde hon konstant, så vi är hemma idag. Skönt!

Nu vila och umgås, ses!

Bra tävling!

Nu har Butik Stylish en tävling på nätet där man kan vinna fina namnsmycken! Passa på att testa turen för de är verkligen vrålfina. Kram, ses!


Aaahh

Doften sprider sig i hemmet, köttgryta med kantareller och kokt potatis. Disken är diskad, tvättmaskinen är igång och familjen är samlad. Skönt! Nu får kvällen gärna börja. Mat, mys och rent!

I helgen ska vi till Furuvik och åka karuseller. Ska bli så kul!!
Kram, ses!

RSS 2.0