familjen skräp

Sitter på min "lediga" dag och funderar. Är vår familj någon knasig samlarfamilj? varför har vi en miljard skit i alla vrår? Vem tar in allt skit i vårt hem? Många frågor, inga klara svar.

Vi håller fortfarande på att rensa och kasta men ju mer som kastas desto mer vill jag rensa bort. Har aldrig varit så frustrerad förut och inte hjälper det att jag inte kan göra många knop här hemma. Idag har jag tagit fram en svart sopsäck och kastat saker....va fan, kan inte någon köra hit en container som jag kan dumpa saker i.

Har kommit på att vi ska rensa saker i vardagsrummet åxå. Tex kasta ut stora vardagsrumshyllan..så nu har vi snart kaos i hela lägenheten. Köket är vackert nytapetserat men sakerna vi tog ner från väggarna står i hallen i väntan på vad vi ska göra med dem. Ska de upp igen eller ska de någon annanstans? Så om vi tar ner stora vardagsrumshyllan kommer det att bli ännu fler saker överallt.

Vill bara få fint, ses!

Nu längtar jag efter vår

Tittar ut, det snöar. Usch! Eller det är väl mysigt med snö, men det räcker nu. Jag är så trött på att släpa vagnen över snödrivor och modd. Om det i alla fall kunde sluta komma ny snö, så skulle säkert plog-gubbarna hinna skotta undan och det skulle bli lite mer framkomligt.
Längtar till våren nu....tänk vårlukt ute, lite småkyligt på morgonen och kvällen, soligt på dagen, lukten av våt varm asfalt och sankiga gräsmattor. ååhhh....fåglar, cyklar, grus på gångvägar och det underbara välkomna ljuset!!

Ja, va hos doktorn idag och blev 50% sjukskriven, vilket betyder att jag kommer att arbeta 45% ett tag nu. Känns skönt, har haft så ont nu att jag tappar orken att göra någoting alls på ledig tid. Det blir överväldigande att komma till jobbet och att jobba en heldag, är bara tanken, jobbig. ATt sen göra något på helg eller efter jobbet blir för mycket. Men nu blir det äntligen ändring på det, förhoppningsvis. Jag kanske orkar laga mat här hemma i alla fall.

Vi har börjat planera vår bröllopsfest i sommar åxå, äntligen! Vi har lyckats få den lokal vi vill ha men datumet är väl egentligen lite väl nära förlossningsdatumet än vad jag skulle vilja...bara en månad efter beräknad förlossning. Jag får hålla tummarna för att även denna bebis kommer lite tidigare än beräknat, dottern kom 10 dagar tidigare och det skulle vara bra och få de extra dagarna att komma in i bebislivet igen.
Just nu planerar vi cateringens vara eller icke vara, vi pratar om vad vi vill äta och hur mycket av allt det ska vara. Vad allt får kosta har vi inte lyckats prata om ännu...känns som det är där man borde börja egentligen. Helst så lite som möjligt men jag vill inte dra in på något direkt heller. Vi ska visserligen ha en billig enkel fest, tänk fest istället för bröllopsfest så kommer man närmare. Buffé, enkel dekoration och valfria kläder.

Det är mycket att tänka på och jag vill hinna få all planering och så mycket som möjligt klart innan bebis så jag kan slappa mer efter.

Idag gör jag helstekt kyckling i ugn med rotsaker. Det är första gången och jag är lite nervös för hur det ska gå, måste ta en tur till köket nu och kolla, ses!

RSS 2.0