Trött

Just nu har jag en period där jag är trött.

Trött på snö, känns som det räcker nu! Enough said!

Trött på mage och diverse krämpor, eller kanske inte så mycket på magen som t ex halsbränna, foglossning och otymplighet.

Trött, alltså vill bara sova-trött hela tiden. Jag går på järntabletter, 2 om dagen, vilket leder till andra mer intima problem, men tröttheten vill inte lämna mig.

Trött på jobb, alltså jobb är ju helt ok men att mana fram ork, entusiasm och arbetsglädje just nu är svårt. Längtar till ledighet. Längtar tills dess mest för då börjar det närma sig bebis. Vill bara vara hemma och börja boa för fullt. Det är verkligen svårt att orka med detta nu när all ork går till jobb och alla måsten.

Mannen ringde nyss och sa att han var tvungen och fixa lite på stan innan han kom hem, men att för att kompensera för detta köper med sig mat hem!!! Ja älskling, det är lugnt, du kan få göra sånt varje dag!
Snart sushi, ses!

ahh...härligt

Vad underbart det är att vakna mitt i natten av gråtande unge, doft av kräks och kladd över hela nattlinnet. Då vet man att man är småbarnsförälder.

Upp, ta av dotter pyjamas, ta bort sängkläder, hämta hink.....suck! Sen har hon kräkts flera gånger under natten. Vi somnade om vid 5 tiden och hon sov ända till kl 8.

Dottern är jätteduktig! Hon kräktes i sin säng men det var ju innan vi visste att hon var sjuk. Sen efter det har hon bara kräkts i hink eller toalett. Frivilligt har hon böjt sig efter hinken när hon mått dåligt... sjukt att man kan vara stolt över en sån sak, men det underlättar ju städningen!

Tänkte nu i morse på hur gör man som ensamstående?? Nu tog mannen hand om dottern och jag tog hand om sängkläder, sen tog jag nattpasset och han sov och snart ska jag väcka honom så ska vi bytas av, jag ska få sova och han ta hand om dotter. Alltså, jag är så sjukt trött nu att jag ser i kors och är yr. Känns som en fylla, hehe det närmaste fylla som jag kommer just nu! 

Tänkte i natt, bara inte förlossningen sätter igång nu!! Men det är ju 3 månader kvar så det är väl inte så troligt, men bara tänk om....inget toppenläge för att prestera sitt bästa.

Tvättmaskinen brummar, the´t ligger i magen och skvalpar och nu tror jag att jag väcker maken, ses!

Härliga vårväder

Äntligen! Vår! Sol!
Efter att jag hämtat dottern från förskolan idag tog vi det lugnt på hemvägen. Vi hoppade i vattenpölarna, tittade på solen och så åkte vi trehjuling. Eller....jag tog ut en campingstol och satt i solen och kollade på dottern som gjorde allt detta. Härligt!! Hon var nöjd, jag var nöjd, ja alla var nog fan nöjda. Kan inte bli bättre.
Nu kokar potatisen och sen är det middag. Kan det bli bättre?
Ha en härlig soldag idag!
Ses!


RSS 2.0