Kvalborg, Valborg....

Så bubblar uppsala i partystämning, det är Valborg, eller sista April. Uppsalas största fest! Jag och min mamma och dottern gick ner på stan och brottades med en miljon (?) andra människor för att uppleva vårens ankomst till Uppsala. et var fylla, glädje, musik, körsång, glass och solsken! Underbart!
Har i veckan lyckats fått halsfluss och går nu på penicilin, vilket innebär alkoholfri sista april. Jag är dessutom helt slut efter att ha promenerat fram och tillbaka i 5 timmar! Ska bli RIKTIGT skönt att bara sitta hemma och mysa. Den vita chokladen är framdukad och bubbelvattnet flödar.
Har nu gått ner 9,9 kg på Vikt Väktarna! Snart passerat 10kg, som är ett delmål.
Nu lite choklad och slappa, ses!

Påskbakis...?!

Efter påsken och efter all resa fram och tillbaka och påhälsning av släkt, så känner man sig lite sliten, lite påskbakis. Dottern passade på och plocka på sig lite virus på resan och avslutade helgen med en släng av krupp. Vi fick åka till sjukhuset för lite kortison och översyn. Så nu är vi hemma hon och jag, Till helgen fyller hon två mitt lilla troll, hoppas hon är frisk till det. Vi ska ha olika kalas hela helgen och det skulle vara jobbigt att skjuta på det.
Idag plock och städ inför helgen, nästan lite bra med liten sjukling, då hinner vi städa, ses!


ååhhhh...

...snart påsk!!! Vad underbart med lite ledigt och lite familjemys. Vi ska åka både hit och dit och träffa släkt under påsken. Ska bli intensivt men roligt. Glad påsk på er alla! Kram, ses!Hallon

Nu har jag nattat lillan och satt mig själv tillrätta framför tv: och datorn. Snart är det fredag igen, känns wonderful! Idag tog jag fram vår skor, äntligen slipper jag alla mina trasiga vinterskor. Har använt ett par slitna gympadojjor ett tag nu, de har hål på undersidan och väser ocp piper vid varje steg. Så nu äntligen tog jag fram ett par vår skor som jag inte använt på hela vintern. Skönt!! Tills jag tittade under skon....HÅL!!! Va fan, vad gör jag med mina skor? Det är hål rakt in i hälen?!

Historik:


Sko nr 1

Sko nr 2

Sko nr 3 (pyspunka)

Sko nr 4 (vårskorna)

Nä, det är väl dags att köpa helt nya och kanske lägga mer pengar än vad jag gjort tidigare, ses!

RSS 2.0