Ahh, något att längta till!

Igår gick vi då ner på stan och gick in på Resia för lite resdrömmar. Vi fick jättemycket bra hjälp av försäljaren som gav oss många tips och resmål till varierande priser.
I slutändan hade vi dessa att välja mellan, Turkiet, Kreta och Bulgarien.  Vi gick och åt lunch och vägde fördelar/nackdelar med varje resmål.
Den som blev favorit var Kreta med Apollo, så vi gick genast tillbaka och bokade. http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Grekland/Kreta/Platanias/
Det känns så bra!! Hotellet heter Melinas och vi har lyckats få tag på en tvårumslägenhet med markterass (med utsikt mot poolen), vilken dröm för en barnfamilj!
Dottern har redan pekat på bilderna på resmålet och sagt "-bada".

På kvällen igår firade vi alla hjärtansdag, vi var sjuka den 14/2 så vi tog igen det nu. Vi åt parmesansnittar med päron till förrätt, sen åt vi fläskfilé med rotfrukter i ugn och het kantarellsås. Till det drack vi ett gott rött vin som jag fick på min 30 års dag. Det var väldigt mysigt, med levande ljus och mycket tid för småprat.

Idag har det varit städ och plockdag. Vi var ute ett litet tag i snöstormen och lät dottern bestiga lite snövallar, allt för att hon skulle få lite frisk luft.
Allt som allt en mycket lyckad helg, ses!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0