Inredning

Vi pratade inredning på jobbet i fredags.
De andra pratade om hur hemskt det hade sett ut när de flyttat in i sina nya bostäder och hur man efter hand vänjer sig med allt fult. Ta till exempel kökskakel. Det kan vara fulare än fulast så man tänkervid inflyttningen, usch nej det där måste vi fixa senare, men sen när man flyttat in ser man till slut inte det fula, man blir hemmablind.
Jag satt där i soffan i fikarummet och bara kände, shit! så var det jag kände med kökstapeterna! Och kära vänner tror ni jag har gjort något med dem? Nej, de är så äckligt fula men ändå så ser jag dem inte längre. Men detta samtal i fikarummet gjorde att de blev synliga igen, och denna gång SYNS de verkligen, det är som månader av förträngning har anfallit mig med all sin kraft. Jag får lust att riva ner dem och måla över dem idag. Men jag får försöka trycka undan känslan och skjuta det framför mig ett tag till, kanske till sommaren...eller hösten?!

       

Ser ni?! Hemskare än hemskast.
Idag blir det storhandling, lite plock och eventuellt bad på badhus. Defenitivt blir det Earth Hour kl 20.30-21.30, så alla häng med och släck lamporna ikväll. Glöm inte heller sommartid i natt, ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0