ahh...härligt

Vad underbart det är att vakna mitt i natten av gråtande unge, doft av kräks och kladd över hela nattlinnet. Då vet man att man är småbarnsförälder.

Upp, ta av dotter pyjamas, ta bort sängkläder, hämta hink.....suck! Sen har hon kräkts flera gånger under natten. Vi somnade om vid 5 tiden och hon sov ända till kl 8.

Dottern är jätteduktig! Hon kräktes i sin säng men det var ju innan vi visste att hon var sjuk. Sen efter det har hon bara kräkts i hink eller toalett. Frivilligt har hon böjt sig efter hinken när hon mått dåligt... sjukt att man kan vara stolt över en sån sak, men det underlättar ju städningen!

Tänkte nu i morse på hur gör man som ensamstående?? Nu tog mannen hand om dottern och jag tog hand om sängkläder, sen tog jag nattpasset och han sov och snart ska jag väcka honom så ska vi bytas av, jag ska få sova och han ta hand om dotter. Alltså, jag är så sjukt trött nu att jag ser i kors och är yr. Känns som en fylla, hehe det närmaste fylla som jag kommer just nu! 

Tänkte i natt, bara inte förlossningen sätter igång nu!! Men det är ju 3 månader kvar så det är väl inte så troligt, men bara tänk om....inget toppenläge för att prestera sitt bästa.

Tvättmaskinen brummar, the´t ligger i magen och skvalpar och nu tror jag att jag väcker maken, ses!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag fick känna på hur det skulle vara att vara ensamstående med kräkandes barn för ett tag sedan. P var iväg med jobbet och åkte skidor tor-lör och en av de nätterna passade två av tre barn på att bli magsjuka....Jag kan säga en sak: Det underlättar definitivt när man är två!!!!!

2010-03-16 @ 13:18:53
URL: http://mammajennys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0