Så går dagarna vidare...

Dottern är fortfarande prickig.
Hon har haft det jobbigt, inte för att de har varit mycket prickar utan mer för att det kliat och så har hon haft prickar i mun och hals. Så då har det varit väldigt gnälligt. Hon har i stort sett sovit på mig. Jag var så trött att jag höll på att kräkas efter tredje natten, men då ringde vi BVC och fick tavegyl utskrivet. Efter det har det varit himmelriket här hemma. Hon äter, hon sover och hon är gladare. Så nu har jag fått sova två nätter i lugn och ro, så skönt och så behövligt.
Jag är så otroligt tacksam att vattkopporna kom medans bebisen är i magen, för hade de kommit när jag även skulla amma varannan timme så hade jag inte varit människa längre. Det var tröttsamt nog att behöva gå igenom detta höggravid. Men nu börjar prickarna torka upp och vi har till och med varit ute och lekt.

Så detta med bebis..jag börjar misströsta. Och då är jag bara i v.36 ännu... Börjar känna mig klar med denna graviditet. Längtar tills vi får träffa bebisen...vi vet ju inte vad det blir för kön och jag håller på att bli galen av förväntan. Det är som julafton x 100! Det går inte att skaka på paketet för att få ett hum vad det är för något därinne, inte lukta, känna...inget! Det är bara att vänta.....

Hallen luktar inte...skönt, men har inte hört något från styrelsen heller, vilket kan betyda att igen har tagit tag i det ännu....inge bra.

Vi har bokat semester i sommar åxå....till Göteborg. Var ju där förra sommaren, men då med en kompis. Så nu blir det tåg och hotell med familjen i 4 dagar. Vi utnyttjade en coop hotellpremiecheck igen och eftersom vi kunde boka tågbiljetter redan nu så blev det åxå billigt. Allt som allt kostar resa+boende inkl frukostbuffe= 3500kr. Inte illa för en härlig semester. Sen tillkommer mat, aktiviteter och sådana saker men det hade vi räknat med i allafall.
Längtar nu till både bebis och semester, ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0